Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

Belpop Bonanza Artist Talk

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 16 - Kansentarief 21/22: € 3.2

Hosts Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing nodigen muzikale legendes uit Aarschot uit voor een geanimeerde praatavond over de muziekgeschiedenis van Aarschot.

Een talkshow met prominente figuren uit de Aarschotse geschiedenis, want de muzikale geschiedenis van Aarschot is (a) groot en (b) bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. En wie kan dat beter dan Belpop Bonanza, de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit (a.k.a. DJ Bobby Ewing)!? Jan host de gesprekken, Jimmy brengt zijn draaitafel mee en zorgt voor muziek. De gasten dekken verschillende genres, van de jaren 60 tot nu. Zo wordt het een heuse reünie van meerdere generaties muzikanten en liefhebbers van de lokale scene.

Delvaux en Dewit gaan bij elke show een stap verder. In 2019 begonnen ze aan hun grootste avontuur: maatwerk. Belpop is alomtegenwoordig. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. Bovendien is popmuziek het nieuwe erfgoed. Overal in het land wordt de eigen muzikale geschiedenis druk gedocumenteerd. En dus gaat Belpop Bonanza van nationaal naar lokaal.

Belpop Bonanza is een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin. — Het Nieuwsblad ****


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.