Eleonore Van Godtsenhoven & Arne De Tremerie

Baby

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - Kansentarief 22/23: € 2.4 - Promo: € 0

In BABY nemen twee personages je mee in de grote constructie die we liefde noemen. Ze maken een reis langs (iconische) filmscènes die hun beeld van de liefde voor een stuk hebben gevormd.  Ze stellen vragen, rijden zich vast, pauzeren en maken omwegen op zoek naar een opening. Hoe (on)bezoedeld is ons beeld van de liefde nog door de mainstream en constante beeldenstroom? En hoe kunnen we daaraan ontsnappen? 

De liefde moet opnieuw worden uitgevonden. Met deze zin trokken Eleonore Van Godtsenhoven en Arne De Tremerie zich terug in een wereld van iconische filmbeelden, absurde datingformats, stukgelopen relaties, filosofische bespiegelingen, ongeloofwaardige cliché’s en groteske gebaren. 

Leonore Van Godtsenhoven en Arne De Tremerie studeerden DRAMA aan het KASK in Gent. Ze maken beiden deel uit van het Gentse spelerscollectief Camping Sunset en waren te zien in de voorstellingen Zomergasten, Happiness en TEN OORLOG!. Verder speelden ze bij o.a. Milo Rau, Lies Pauwels, Ontroerend Goed, Laika, Het Kwartier en de kolifokkers.

Eigen Kweek is een talentontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars én aspirant zakelijk leiders. Het traject vindt intussen plaats in drie provincies (Vlaams-Brabant, Antwerpen en West-Vlaanderen) en ondersteunt theatermakers en circusartiesten die nog maar net zijn afgestudeerd en hun eerste stappen zetten als professioneel maker.
In elke provincie wordt één podiumkunstenaar of gezelschap gekoppeld aan één aspirant zakelijk leider. Zij krijgen samen de kans om een allereerste eigen productie te realiseren. En dit met voldoende tijd, ruimte, ondersteuning en budget. Na de creatie doen ze een tournee rond de cultuurcentra in hun eigen provincie , met een korte oversteek naar de andere regio’s.

 


Creatie Eleonore Van Godtsenhoven & Arne De Tremerie
Spel Eleonore Van Godtsenhoven & Arne De Tremerie 
Scenografie en licht Berten Vanderbruggen 
Kostuum Lucie Plasschaert
Eindregie Jesse Vandamme
Zakelijke leiding Marie Luyten
Beeld Alexander Deprez
Vormgeving Wannes Cools

Een voorstelling toegankelijk vanaf 16 jaar
Taal: Nederlands, met Engelstalige fragmenten

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.