Familiar Faces

Surface

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 23/24: € 2.8

In ‘Surface’ gaat Familiar Faces op verkenning naar de grenzen van het onbedwingbare. Water sijpelt langzaam binnen, soms voorzichtig dan weer roekeloos springen ze om met deze bron. Het water past zich aan en verplicht zo ook de groep haar normale manier van bewegen aan te passen. Hun houvast verdwijnt. Al doende wordt op zoek gegaan naar een balans tussen controle en overgave. Een zoektocht naar alternatieven, in een steeds veranderend landschap. 

 

‘Surface’ is een fysieke voorstelling, onderhevig aan de wetten van het water en met invloeden uit de partneracrobatie, gespeeld door een internationaal gezelschap van vier.

 

Familiar Faces zijn Josse De Broeck, Hendrik Van Maele, Felix Zech en Petra Steindl. Sinds hun afstuderen aan ACaPA (Tilburg) in 2017 deden ze verschillende ervaringen op binnen het veld. Met hun eigen creatie ‘not sure where this came from’ -ondersteund door Circunstruction- wonnen ze de BNG Circusprijs.

 


Spel Josse De Broeck, Hendrik Van Maele, Felix Zech & Petra Steindl

Coproductie Festival Circolo, LEME Festival & Cirkl (30CC)
Met de steun van de Warande Turnhout

 


teaser Familiar Faces - Surface


In de pers

Surface

Theaterkrant.nl
“surface is vermakelijk om te zien en stuurt je tegelijkertijd naar huis met een aantal wezenlijke vragen over verandering en aanpassing”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.