Dimitri Leue

Bro's

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 12 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 23/24: € 2.4

Een zieke moeder kermt dat alleen een drakenei haar nog kan redden. Haar twee zonen weten niet zo goed of ze bedoelde dat ze ongeneeslijk is of dat ze werkelijk zou kunnen genezen door een drakenei. De broers beslissen om op zoek te gaan naar iets wat niet bestaat. Ze hebben exact 1 nacht de tijd om het onvindbare te vinden.

Een visueel spektakel voor jong en oud met geweldige decors en prachtige kostuums gespeeld door de cast van Quinnie&Quinn. (Jonas Leemans, Inge Paulussen & Dimitri Leue aangevuld met nieuwkomer Mona Lahousse)

“Jullie moeder is heel egoïstisch geweest. Ze heeft jullie zoveel liefde gegeven dat jullie nu heel veel pijn zullen voelen wanneer ze er niet meer is. Ik heb mijn kinderen in de steek gelaten van zodra ze geboren waren. Zij zullen geen traan laten wanneer ik sterf. Dat is pas liefde.” - Spiet


Spel Mona Lahousse, Inge Paulussen, Jonas Leemans, Dimitri Leue Tekst & regie Dimitri Leue Muziek Antoon Offeciers Kostuums Katinka Heremans Foto Sara De Graeve Belichting Sonista & Stef Appelen Productie Leue.vzw Steun taxshelter van de Vlaamse Overheid en CC Binder Puurs-Sint-Amands. 


Dimitri Leue - Bro's - animatiefilmpje


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.