Kerstman Harry en de elfen redden kerstmis: de musical

Arkana Theater

Stadscentrum Tickets
Stadscentrum Tickets
Stadscentrum Tickets
Stadscentrum Tickets
Stadscentrum Tickets

De feestdagen komen dichterbij en het is enorm druk in het huis van Kerstman Harry. De elfen krijgen massa's wenslijsten en de berg geschenken wordt alsmaar groter. Ook Rudolf wordt klaargemaakt voor de grote tocht om overal geschenken uit te delen. Alles verloopt volgens plan tot plots de geschenken verdwijnen. Oei wat gebeurt er ? Dit blijkt het werk te zijn van Flocona, de stoute sneeuwman, die het kerstfeest voor iedereen wil verpesten. Samen met het Noorderlicht en de trollenstrijders gaan de elfen de strijd aan tegen Flocona. Ze proberen er achter te komen hoe ze haar kunnen verslaan. Samen vinden ze een oplossing en de geschenken worden weer zichtbaar. Eind goed al goed… en niets is leuker dan Kerstmis.

Kerstman Harry en z'n familie schitteren in deze leuke theaterproductie. Ideaal om tijdens de feestdagen de kerstfeer te beleven met de ganse familie.

De echte Kerstman Harry en zijn familie krijgen in dit stuk gezelschap van de elfjes die gerecruteerd werden door Scaletta

'Kerstman Harry en de elfen redden Kerstmis' is een sprookje waar jong en oud van kan genieten. (Het is een metafoor voor de bijzondere periode waarin we leven.)


Locatie: Huis Van de Kerstman (Albertlaan  34-3200 Aarschot)
 

Voorstelling op volgende momenten:
22 dec 19u30
25 dec 15u
26 dec 15u
27 dec 19u30
29 dec 19u30

 

 

Meer info en tickets 

 

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.