Knutselopdracht: maak een medicijndoosje

Ons jaarthema "Cultuur als medicijn" geldt zeker ook voor onze jongste bezoekertjes. Speciaal voor hen houden we een zomeractie! Knutsel je eigen medicijnendoosje en kom gratis naar één van onze familievoorstellingen.

Hoe ga je te werk?

Laat je van je creatiefste kant zien en knutsel een medicijnendoosje. Je kan hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van  een luciferdoosje, een snoepverpakking, een enveloppe,een elektriciteitsbuis,...

Vergeet zeker ook geen bijsluiter in je medicijnendoosje te steken. Hierop vermeld je je naam, een e-mailadres waarop we je kunnen contacteren en natuurlijk zet je er ook bij waarvoor je medicijn dient.

Kinderen die een knutselwerkje binnen brengen mogen gratis naar één van onze familievoorstellingen. Onderaan deze nieuwsbrief vind je een oplijsting van onze kindervoorstellingen opgedeeld in leeftijdscategorieën. Maak hieruit een keuze (opgelet wokshops en de Sinterklaasvoorstelling tellen niet mee) en vermeld de voorstelling van je keuze op je bijsluiter, samen met het aantal personen waarmee je de voorstelling wil bijwonen. Voor betalende personen maken wij een reservatie en bezorgen per mail een overschrijvingsformulier.

Breng je doosje voor 15 augustus binnen in het Stedelijk Museum van Aarschot (Elisabethlaan 103-3200 Aarschot)

Vanaf ons openingsweekend op 2-3 en 4 september kan je alle doosjes komen bewonderen aan de balie van Het Gasthuis.

Veel knutselplezier!

Voorstellingen 1 tot 5 jaar
Voorstellingen 6 tot 8 jaar
Voorstellingen 8 tot 12 jaar
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.