Gasthuis start met schrijfplek

Schrijf je graag? En zoek je een plekje waar je samen met andere pennenvrienden in stilte kan komen schrijven? Dan is de Schrijfplek van ons cultuurcentrum vanaf januari uw maandelijkse stek. Elke eerste woensdagavond van de maand kan je in ons lokaal Moeder Lutgardis terecht voor de Schrijfplek. De Aarschotse schrijfster Els Beerten is de meter van de schrijfplek. Zij zal maandelijks aanwezig zijn om zelf te schrijven.

Doel van de plek is om mensen de kans te geven om één keer per maand in stilte te schrijven. De ervaring leert dat de aanwezigheid van anderen die schrijven kansen biedt op verbinding, en verbinding kan een grote energiebron zijn om te kunnen creëren.

 

In stilte?

Inderdaad. Toch in het lokaal.

Laptop, of pen / potlood en papier, het geluid van getik of gekras, allemaal dik oké. Zolang er verder niet gepraat wordt. Laatkomers zijn zeker welkom.

Wanneer? De eerste woensdagavond van elke maand, tussen 19.30 en 22 uur. Te beginnen in januari 2020.

Els Beerten zal aanwezig zijn, zoveel mogelijk. Maar niet om feedback te geven op teksten van wie er ook is, ze zal er enkel zijn om te schrijven.

Willen mensen elkaars teksten uitwisselen, dan kan dat natuurlijk, in het café is heel veel plaats voor boeiende gesprekken met of zonder drankje.

De toegang is gratis.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.