Uitstel ticketverkoop CC Het Gasthuis

Uitstel ticketverkoop CC Het Gasthuis

Het zijn onzekere tijden, ook de culturele wereld ontsnapt er niet aan. In tegendeel, onze sector wordt bijzonder hard getroffen. Als één van de eersten sloten we onze deuren, en het ziet ernaar uit dat we ook als één van de laatsten opnieuw publiek en artiesten zullen kunnen ontvangen. Deze onzekerheid brengt ons ertoe om na te denken over de komende weken en maanden.

In samenspraak met enkele naburige cultuurcentra besloot cultuurcentrum het Gasthuis daarom om de ticketverkoop voor seizoen 2020-2021 te verschuiven naar een latere periode. Traditiegetrouw vindt de start ticketverkoop plaats in de periode einde mei- begin juni. Voor seizoen 2020-2021 zal de  datum van de start van onze online ticketverkoop verlaat worden, waarschijnlijk naar de periode augustus-september. De exacte datum zal vastgelegd worden in functie van de maatregelen die de overheden de komende weken treffen in de strijd tegen het Coronavirus. Hierover zal zeker uitgebreid gecommuniceerd worden.

Eén ding staat vast! We kijken er al naar uit om-zodra dit mogelijk is- jullie opnieuw met open armen te ontvangen. De voorbije weken werd er naarstig doorgewerkt in ons cultuurcentrum. Onze theaterzaal kreeg nieuwe zaallichten, een nieuwe dansvloer en een lekje verf. Ook de inkombalie kreeg een extra laagje verf, de cafetaria en ons gezellige binnenterras werden op orde gezet.  En bovenal-  al zeggen we het zelf- onze programmatoren stelden een programma samen om duimen en vingers van af te likken. Een programma een feestjaar waardig! Want seizoen 2020-2021 viert Het Gasthuis feest. We vieren ons 25-jarig bestaan en dat zullen we niet onopgemerkt aan ons laten voorbijgaan.

Blijf dus in je kot zodat we dat akelige virus snel onder controle hebben en we elkaar terug in levende lijven terug kunnen ontmoeten!

Tot snel

Het Gasthuisteam

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.