Gasthuissessie

Jonas Winterland

Theaterzaal Tickets
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 20/21: € 10

Het Gasthuis is gesloten voor publiek tot en met 3 april 2020 omwille van de recente maatregelen tegen het Corona-virus. 
Meer in op www.aarschot.be

Vanaf najaar 2019 staat singer-songwriter Jonas Winterland – na een sabbatjaar – opnieuw op de planken met een solo voorstelling. Hierin presenteert hij zijn nieuwe songs, aangevuld met een eigenzinnige selectie van bekende en minder bekende nummers. Tussendoor ontpopt hij zich meer dan ooit ook als een talentvol verhalenverteller.
Jonas Winterland debuteerde in 2013 met Mensen zijn gemaakt van dun papier, een plaat die ondertussen een moderne klassieker is geworden. Ze leverde Winterland niet alleen een nominatie voor de Mia’s op, maar ook eretitels als ‘de Leonard Cohen van de lage landen’ en ‘de Vlaamse E van Eels’. Na zijn laatste tournee koos Winterland doelbewust voor een sabbatjaar, en dat wierp duidelijk zijn vruchten af. Je krijgt een herboren liedjessmid pur sang te horen, met veel honger naar het podium.

“Een concert dat intieme breekbaarheid aan vrolijke zelfrelativering wist te koppelen. Een magische combinatie.” – De Standaard
“Als tekstschrijver kan Winterland stilaan de vergelijking met de grote Leonard Cohen doorstaan.” – De Morgen
“Bloedmooie, trefzekere teksten. Veel beter zijn ze in onze taal niet te vinden.”– Enola Magazine

 


GASTHUISSESSIE
Heb je zin om in een uniek kader te genieten van prachtige muziek? Dan zijn de Gasthuissessies iets voor jou! We selecteerden vier concerten waarbij je bijna op de schoot van de muzikant of groep het optreden kan meemaken. Je zit op het podium met een lekker glas en een kaarsje te kijken en te luisteren.  


Mensen zijn gemaakt van dun papier


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.