Sandman

Transmute

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 20/21: € 12

Bekende grond wordt opeens drijfzand en we zakken langzaam weg in een onbekende wereld. In deze nieuwe creatie van Sandman laat Sabine Molenaar de werkelijkheid die wij ervaren deconstrueren door vier performers. De wereld die zij schept is wonderlijk onalledaags, maar altijd herkenbaar. Het lichaam, waarin ze opperste mentale, fysieke en emotionele concentratie samenbrengt, is haar gereedschap en geeft haar personages en associaties diepgang en zeggingskracht. 
Wat als alle vaste grond onder je voeten wordt weggezogen? Is een mens een authentiek wezen? Ben je werkelijk vrij om je eigen keuzes te maken? Of bepalen omgeving, tijd en ruimte wie je bent? Wat je kiest? Ben ik ik? Of ben ik onderhevig aan de dromen van anderen? Wanneer de vaste grond onder de voeten vandaan geslagen wordt, wankelt het zelfbeeld.
Na de overrompelende passage van Sabine Molenaar in onze theaterzaal met Almost Alive zijn we zeer blij u haar nieuwe dansproductie aan te bieden. 

“Lieflijk, en soms ijzingwekkend eng (…) een duistere, zintuiglijke danstrap die opnieuw verrast en de verbeelding prikkelt” – Filip Tielens, De Standaard over Almost alive. 
 


Artistiek concept Sabine Molenaar Foto Capture


recensie

http://www.theaterkrant.nl/recensie/transmute/sandman/

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.