Theater Antigone

Paling

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 20/21: € 12

Soms fantaseer ik dat mijn vader niet mijn echte vader is. Als kind verzon ik hele scenario’s over hoe mijn vader verongelukt, gevlucht of ontvoerd was en dan vervangen was door een andere man. Hebt gij daar nog nooit over nagedacht? Eerlijk? Ik weet wel dat mijn vader mijn vader is, maar toch. Het is makkelijker om dat zo te denken. Het zou in ieder geval een hoop verklaren.

Mijn dochter... tja. Dan denk ik dat ik haar begrijp maar dan glipt ze zo weer uit m’n handen. FLOEP! Hebt gij nooit getwijfeld? Eerlijk hé. Soms denk ik daaraan. Dat mijn dochter niet mijn dochter is. Ik weet het wel dat ze mijn dochter is, dat weet ik wel. Het is makkelijker om dat zo te denken. Het zou in ieder geval een hoop verklaren.

In de beeldende en muzikale voorstelling Paling vangt theatermaker Michaël Vandewalle de bijzondere, soms stuntelige relatie tussen een vader en een dochter. Op tragikomische wijze zoeken de twee toenadering. Vaak zoekend, soms botsend en soms als een vis in het water.


Regie Michaël Vandewalle Spel Joke Emmers & Jos Verbist Tekst Stefanie Claes Scenografie Geert Vandewalle Kostuums Marij De Brabandere Licht & Geluid Maarten Thorrez & Niels Vanherpe Steun taxshelter van de Belgische Federale Overheid 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.