Helder

Spectrum

Theaterzaal
BASISPRIJS: € 15 - Vriendenprijs 20/21: € 12

Waar zijn de anderen? Zijn zij de enige overlevers?
En hoe kunnen ze nog met elkaar communiceren na deze volledige lockdown? Ze lijken het vergeten te zijn. Ze moeten helemaal opnieuw beginnen.
Ze kunnen alleen afgaan op hun hun overlevingsinstinct. Tezamen en alleen. Bij de minste beweging die ze maken, lijkt alles te veranderen. Er zijn geen zekerheden meer, dat is het enige wat nog zeker is. Wie zijn ze tezamen? Alles en niets. Er zijn zoveel rollen en relaties waarin ze zichzelf kunnen terugvinden:
moeder en zoon, broer en zus, geliefde of volkomen vreemden. In een wereld waar woorden niet volstaan, zoeken ze een gezamenlijke taal, eentje met bewegingen en dans, aanraken en afstoten, geluid, muziek- obstakels tussen hen lijken te verdwijnen. Maar is dit nieuwe evenwicht het moment waarop alles geijkt wordt? Zijn ze terug op het einde en begint alles nu weer opnieuw?
Een dansvoorstelling in een ruwe atmosfeer, een fysiek aftasten van de grenzen. Een muzikale voorstelling, een gemoedstoestand en lichamelijke wervelwind. De onmogelijkheid om verbonden te blijven.
Realiteit en fictie lopen in elkaar over.


Concept Helder Seabra Choreo en dans Helder Seabra & Annamari (Viivi) Keskinen Muziek Esther Lybeert & Stijn Vanmarsenille Decor en licht Kim Rens & Helder Seabra

Na de vorige passages van Helder Seabra met de zeer gesmaakte voorstellingen 'Lore' en 'in absentia' zijn we verheugd hem terug in Aarschot te ontvangen.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.