Elien Van Aerschot & Phaedra Ghysebrechts

Ploeteraar

Theaterzaal
BASISPRIJS: € 14 - Vriendenprijs 20/21: € 10

Twee vrouwen zitten ergens - Hoewel vrouwen is een groot woord - Want dat zijn ze immers nog niet - Meisjes voelt juister - Twee personen - Van het vrouwelijk geslacht - Gewoon twee mensen in feite - Ze hebben goesting om te drinken - U mag mee in hun geschifte hoofdjes - Waar ze huilen op de dansvloer - Vluchten voor de zwaartekracht - Fantaseren over wilde vagina’s -Hopelijk bent u er, En anders bent u er niet.
Elien Van Aerschot en Phaedra Ghysebrechts groeiden beiden op in Aarschot en kennen elkaar al zolang ze zich herinneren. De lessen toneel aan de Hagelandse Academie voor Muziek en Woord deden hen inzien dat ze allebei enorm graag op de planken staan. Maar zoals dat gaat, verlies je elkaar soms uit het oog. Elien behaalde haar masterdiploma Film- en Theaterwetenschappen en volgde de vooropleiding aan de Toneelacademie van Maastricht. Heden is ze actief als regieassistente in het theater en als redacteur binnen de televisiewereld. Phaedra besloot voor een tweede masterdiploma te gaan. Na Communicatiemanagement studeert ze momenteel voor de masteropleiding Radio & Tv-journalistiek. Deze theaterproductie bracht de dames terug samen.
Ploeteraar is tot stand gekomen onder het initiatief van Cultureel Centrum Het Gasthuis om jonge creatievelingen te ondersteunen en hen een speelplek te bieden. Ploeteraar is de eerste theatertekst die Elien Van Aerschot schreef. Met plezier stellen ze deze aan u voor!


Spel Phaedra Ghysebrechts & Elien Van Aerschot Tekst Elien Van Aerschot  Dank Ignace Cornelissen, Pieter Verelst, Simone Milsdochter en Annelies Van Loo

STUNT Normaal doen we dit niet meer. Iets zetten wat het vorige seizoen al gezet hebben. Maar omdat het koningskoppel van het theater van Aarschot “Pieter en Elien” vorig jaar alles uitverkochten. En er veel mensen waren die spijt hadden dat ze het niet gezien hadden. Kunnen we niet anders.

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.