MoodCollector

Stadspark Tickets
BASISPRIJS: € 10

MoodCollector is een ska- en reggaeband uit de Antwerpse Kempen. Elk optreden hebben ze één doel: de zaal/tent/weide/... op zijn kop zetten!
Feest, fiësta, party-time! Voor minder doet MoodCollector het niet. Hoewel ontsproten in de Kempense zandgrond, bieden ze ska, reggae en andere opzwepende dansmuziek van de bovenste plank. Een tropische mengeling die gegarandeerd leidt tot feest voor iedereen. De selfmade songs brengen zon en zomer, zelfs op de meest sombere winterdag. De zanglijnen zijn aanstekelijk, de grooves onweerstaanbaar en de blazersmelodieën supervet. Luister naar de muziek en feel the MoodCollector-vibe.
MoodCollector heeft reeds een traditie van stevige feestjes en uitbundige concerten uitgebouwd. Met vijf Dill Brothers van weleer, aangevuld met een straffe en ervaren gitarist, hebben ze hun stiel geleerd op ontelbaar veel Vlaamse festivalpodia, feesttenten en concertzalen. Een MoodCollector-avond eindigt dan ook steevast met losgewerkte dansspieren, bezwete bovenlichamen en enthousiaste feestvierders. Niemand gaat naar huis zonder ‘a good mood’.
Put on your dancing shoes en skank mee. Wedden dat ook jij zal smelten voor zoveel tropisch geïnspireerde feestelijkheid?
Invloeden: Bob Marley, The Specials, Madness, Peter Tosh, The Selecter, The Skatelites, Doe Maar, The Police


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.