Geike & Hydrogen Sea

Theaterzaal
BASISPRIJS: € 22 - Vriendenprijs 20/21: € 18

Eind 2019 kwam het langverwachte nieuwe solo album Lost in Time van Geike Arnaert eindelijk  uit. 
Het duurde 8 jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van For The Beauty Of Confusion  maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs op het nieuwe album werden samen geschreven met Joost Zweegers  aka Novastar. 
Productie was in handen van dé Belgische topproducer Wouter Van Belle, die in zijn carrière reeds  meesterwerken producete voor o.a. Gorki, Noordkaap, Axelle Red en natuurlijk ook Novastar. Ondertussen schopten singles Off Shore, Middle of the Night en Black Land Shore het tot N°1  in De Vox lijst van Radio 1. De bezetting: 
Het voorprogramma van Geike wordt verzorgd door Hydrogen Sea. Met stem, een vleugelpiano, en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en Pj Seaux in duovorm een nieuwe klankwereld. 
Verwacht geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen.
Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: In Dreams (2016) en Automata (2019). Nummers als Wear Out, Beating Heart, Run en Flogsta werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.


Vocals: Geike Arnaert Guitar Robby Govaerts Keys & piano Pedro Gordts Bass PJ Seaux Drums Steven Van Gelder

 


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.