Joris Van den Brande & Joris Hessels / BRONKS

Geef mijn hand terug

Theaterzaal
uitverkocht
ruilbox/wachtlijst
BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 21/22: € 2.8 - -12 jaar: € 6

JAN Als God bestaat dan is hij een slechte garagist, zegt mijn vader.

JORIS Jan ik vind dat je overdrijft. Je zit hier maar over je ziekte te babbelen en het gaat allemaal over ik ik ik maar hierbuiten....daarbuiten, hé... er zijn mensen, die hebben niets! Beseft ge dat? Die zijn zo arm! Die kunnen niet eens een ziekte hebben. Hebt ge die al horen klagen? Er kan altijd iets op je hoofd vallen, maar je kan niet altijd een helm opzetten. Of wel?

Geef mijn hand terug is een voorstelling over vriendschap in zijn eerlijkste vorm. Maak kennis met Joris en Joris, twee vrienden die het verhaal vertellen van Jan. Ze hebben het over de kwetsbaarheid van de dingen. Over het lot en over een ongeneeslijke ziekte. Zonder taboes, vol humor en met een aantal welgemikte platen op de platendraaier.

Enkele jaren geleden kreeg Jan De Brabander, te horen dat hij een ziekte heeft. Een ziekte met als enige zekerheid dat het alleen maar erger wordt. Hoe erg? Hoe snel? Dat weet niemand. Jan vertelde zijn verhaal aan Joris Van den Brande, die er een universele theatertekst uit destilleerde. Joris Hessels en Joris Van den Brande brengen dit kwetsbare verhaal op sublieme wijze.

‘Geef mijn hard terug’ werd geselecteerd voor het TheaterFestival 2018.


Van/met Jan de Brabander & Joris Van den Brande Tekst Joris Van den Brande Coach Tom Dupont Techniek Thomas Clause Steun Vlaams Fonds voor de Letteren en Vlaamse Parkinson Liga


Trailer - Geef mijn hand terugSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.