Van Heden / Versteven

Sluitertijd

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - Kansentarief 21/22: € 2.8

Wat gebeurt er als je bij de geboorte van je kind niks voelt? Het overkomt Jurgen Rogiers. Tot zijn dochter op een dag verdwijnt… Net voor zijn vrijlating zet hij de gebeurtenissen op een rij.

Sluitertijd is het bijzonder portret van een man die op zoek gaat naar zijn dochter, maar vooral zichzelf tegenkomt. Een verhaal over hoop, graag willen zien en niet kunnen loslaten.

Na CruX, de succesvolle monoloog over de zaak-Vangheluwe, schreef Kwinten Van Heden opnieuw een beklijvende tekst. Acteur Tristan Versteven geeft gestalte aan een man die zich, ondanks alles, staande probeert te houden.

Versteven studeerde aan het RITS en hij speelde o.a. bij hetpaleis waar hij samenwerkte met Peter De Graef. Ook richtte hij met Brechtje Louwaard, Het Banket op en was hij te zien in tal van films en televisieseries: Gevoel voor tumor, Familie, Auwch en Gina & Chantal.

Van Heden studeerde af aan Luca Drama in Leuven. Hij speelde reeds bij hetpaleis, HETGEVOLG en fABULEUS en was een tijd lang te zien in Thuis.

Peter Terrin, coach bij het schrijfproces, is een van de grootste Vlaamse schrijvers van dit moment. Hij schreef theaterteksten voor De Barre Weldaad, maar is vooral bekend als romanschrijver. Zijn boeken (Post Mortem, Blanco, Monte Carlo) vielen een na een in de prijzen. Zijn meest recente roman Al het blauw verscheen in 2021 en wist opnieuw het hart van het grote publiek te veroveren.


Tekst Kwinten Van Heden Spel Tristan Versteven Tekstcoach Peter Terrin Ism Luca Drama


Trailer - vuur/toren


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.