Tal en Thee (België)

Wars

Theaterzaal Tickets
BASISPRIJS: € 14 - -12 jaar: € 6 - Kansentarief 21/22: € 2.8

WARS speelt zich af tegen de achtergrond van een grootstad. In de haven woont Wars, een een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe onbehouwen stukje stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen.

In 2021 viert Tal en Thee zijn 10de verjaardag. Daarom brengt het gezelschap makers en spelers uit eerdere voorstellingen samen, aangevuld met nieuw jong talent: de muzikanten van Naragonia, Reineke Van Hooreweghe, Maarten Van Aerschot en de jonge contratenor Bas Van Damme. Deze ploeg bouwt voor WARS een kleurrijk magisch universum. Live muziek, zang, poppenspel en de animatiefilm van Sofie Vandenabeele en Jeroen Ceulebrouck verwoorden en verbeelden deze fonkelende wereld.

Een muzikaal en visueel verhaal dat zich leest als de afdruk in een vuursteentje: caleidoscopisch fabelachtig fascinerend.


Concept en spel Maarten Van Aerschot & Reineke Van Hooreweghe Muziek Toon Van Mierlo & Pascale Rubens Zang Bas Van Damme Animatiefilm Jeroen Ceulebrouck & Sofie Vandenabeele Poppen Evelyne Meersschaut


Trailer - het archief van de dingen


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.