Start ticketverkoop najaar 2020

Start ticketverkoop culturele najaar: 5 september

“Kunst is in deze tijden juist keihard nodig- om te reflecteren en te reageren op een grote crisis die invloed heeft op ons allemaal, om perspectief te bieden, hoop en een frisse blik op de toekomst.”

Bovenstaande uitspraak van de Nederlandse muzikant Leon Caren, vat het goed samen. Kunst en cultuur zijn belangrijk- altijd, maar zeker nu! En ook al bemoeilijk een vreemd, hardnekkig virus de be-oefening ervan, moeilijk gaat ook! 

Na maanden achter gesloten deuren te hebben gewerkt, zijn we er klaar voor! We doen er alles aan om jullie in zo optimaal mogelijke omstandigheden te ontvangen! Het zaalplan werd aangepast, de ventilatie nagekeken, het plexiglas aan onze balie geïnstalleerd, de looplijnen uitgetekend en de nodige hoeveelheid ontsmettingsgels en mondmaskers aangekocht!

Gezien de situatie hebben we ervoor gekozen om het seizoen in twee op te delen. Vanaf 5 september 9u zal je tickets kunnen kopen voor ons het culturele najaar september-december 2020. 

Vanaf 17 augustus kunnen jullie het programma raadplegen op onze website! Trouwe klanten ontvangen die week bovendien een scheurkalender met het programma van het culturele najaar in hun brievenbus. 17 augustus zullen trouwens ook onze collega’s van de andere cultuurhuizen uit het oosten van Vlaams-Brabant hun programma naar buiten brengen. Voor het eerst komen we immers gezamenlijk naar buiten onder de noemen #cultuurbeleefjesamen!

Ook een presentatiemoment van ons programma willen we jullie niet onthouden, zij het wel digitaal deze keer. Op 26 augustus loodsenonze programmatoren jullie door het programma en geven ze tips! Hou zeker onze website in het oog 

Vanaf 1 september hopen we jullie terug te kunnen ontvangen aan onze balie en in onze cafetaria

Hou zeker onze website in het oog voor het laatste nieuws!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.