Start online ticketverkoop: praktisch

Op zaterdag 11 juni vanaf 11u zal je hier je tickets online kunnen bestellen voor voorstellingen van het seizoen 2022-2023. Surf naar www.hetgasthuis.be en voer je bestelling door. Sinds vorig seizoen werkt CC Het Gasthuis niet meer met het systeem van de Vriendenpassen, in plaats daarvan wordt de UiTPAS  gebruikt als spaar- en voordelenkaart. Meer informatie over de UiTPAS  vind je hier terug.

ONLINE TICKETVERKOOP
* slechts 2 prijzen zullen online verschijnen: de basisprijs en het kindertarief bij familievoorstellingen (gastproducties kunnen een eigen prijszetting hanteren (bv. VVK/kassa)). Er dient géén code ingegeven te worden!
* je vervolledigt je reservatie(s) en rekent de volledige bestelling af
* kies bij twijfel ALTIJD voor een overschrijving en breng ons op de hoogte   van je probleem (je hebt in dit geval nog een 8-tal dagen tijd om de betaling uit te voeren). Eenmaal betaald, kunnen geen wijzigingen meer aangebracht worden!
* alléén bij reservatie van tickets tegen kansentarief (zie “Aandachtspunten”) dient het UiTPAS-nummer ingegeven te worden ter controle

GOED OM TE WETEN
* je hebt 45min. om je bestelling in te voeren
* de computer bepaalt de volgorde van verwerking
* per voorstelling kan je voor max. 8 personen (incl. kinderen) bestellen
* reservaties via mail worden aanvaard vanaf zaterdag 11.06.2022 om 11u00 en zo spoedig mogelijk verwerkt. Tickets reserveren via de balie kan vanaf dinsdag 14.06.2022 om 8u30.

THEATERZAAL: TICKETS EN RESERVATIES
* het Best available seats-principe wordt toegepast, waarbij zoveel mogelijk geprobeerd wordt om geen losse stoelen over te laten. Als toeschouwer ken  je zo op voorhand je stoelnummer(s).

INDIEN JE BESCHIKT OVER EEN TEGOEDBON
Bij afrekening van je bestelling kan je op het tabblad “Kies betaling en levering” onder “Betaling” de code van je tegoedbon ingeven. Na bevestiging van de 1ste code kan een 2de code ingegeven worden enz. … Het totaalbedrag wordt telkens in mindering gebracht.

UiTPAS-PUNTEN OMRUILEN
Bechik je reeds over een UiTPAS en verzamelde je al UiTPAS-punten, dan kan je deze omwisselen voor een korting.

* vanaf 10 punten: €2,50 korting op een ticket (geldt niet voor gastproducties)
* vanaf 20 punten: €5 korting op een ticket (geldt niet voor gastproducties)
 Het omruilen van spaarpunten kan max. tot €5 korting bedragen per ticket!

Ons ticketingsysteem Ticketmatic biedt momenteel nog niet de mogelijkheid om de punten automatisch om te zetten in een korting. Wens je hiervan gebruik te maken van de korting, reserveer dan je tickets online, kies voor betaalwijze “overschrijving” en stuur vervolgens een mailtje naar tickets@hetgasthuis.be met de vraag om je UiTPAS-punten om te zetten in een korting.

NOG GEEN UiTPAS?

Beschik je nog niet over een UiTPAS en wens je deze alsnog aan te kopen?
* kom met je identiteitskaart langs aan de balie van CC Het Gasthuis of aan één van de andere
   verkooppunten in Aarschot: onthaal stadhuis, bibliotheek, sportcentrum Demervallei, JC De Klinker, Stedelijk Museum & de Dienst Toerisme.
* de UiTPAS is een individuele kaart en dus strikt persoonlijk!
* je betaalt eenmalig (en dus NIET jaarlijks!) 5 Euro per volwassene of 3 Euro voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Daarna blijft deze klantenkaart voor onbeperkte tijd geldig en kan je er onbeperkt punten
 mee sparen en voordelen mee omruilen in Aarschot of elders in Vlaanderen.
* Ben je niet van Aarschot? Geen probleem, dan kan je ook een UiTPAS  aankopen, deelnemen aan activiteiten en punten sparen.
* het aankopen van een UiTPAS is uiteraard NIET verplicht, maar daardoor loop je heel wat voordelen mis
* wat bieden we aan in CC Het Gasthuis?
    - welkomstvoordelen: 3 welkomstpunten + 1 gratis frisdrank/warme drank in onze cafetaria.
    - UiTPAS-voordelen:
* vanaf 10 punten: €2,50 korting op een ticket (geldt niet voor gastproducties)
 * vanaf 20 punten: €5 korting op een ticket (geldt niet voor gastproducties)
    Het omruilen van spaarpunten kan max. tot €5 korting bedragen per ticket!

GEBRUIK
* punten sparen in CC Het Gasthuis kan je door je UiTPAS te scannen aan de UiTPAS-zuil op de balie. Je spaart op je eigen tempo.
* bij deelname aan een UiTPAS-activiteit (voorstelling/workshop…) spaar je telkens 1 punt, tenzij anders aangegeven. Deze punten worden op je kaart verzameld en kan je later omruilen tegen UiTPAS-voordelen (zie “Nog geen UiTPAS?”). Hoe meer punten je spaart, hoe groter je  voordeel…

AANDACHTSPUNTEN
* voor de aankoop van een UiTPAS (identiteitskaart), het sparen en omruilen van punten voor  voordelen (UiTPAS) moet je voorlopig nog langskomen aan de balie (deze handelinge verrichten kan m.a.w. nog niet online).
* het sparen en omruilen van punten voor voordelen is niet van toepassing op gastproducties.
* Je kan ook de UiTPAS-app downloaden en hiermee je punten sparen. Met deze app kan je altijd en overal je puntenaantal raadplegen :
   - maak online je account aan en activeer je UiTPAS met het kaartnummer achteraan op de  kaart
   - spaar punten aan de UiTPAS-zuil  of laat je UITPAS scannen door een medewerker / raadpleeg je gespaarde punten of ruil je punten door je aan te melden bij de UiTPAS-partner  van je keuze en vraag naar je voordeel.
* De stad Aarschot biedt voor mensen in armoede gratis een UiTPAS tegen kansentarief aan:
    - enkel en alleen onder specifieke voorwaarden verkrijgbaar via het Sociaal Huis
    - voorlopig alléén voor inwoners van Aarschot die deelnemen aan UiTPAS-activiteiten in Aarschot; (al dan niet) verlengbaar per jaar
    - betreffende personen krijgen een structurele korting op het vrijetijdsaanbod en betalen in de meeste  gevallen 20% van het totaalbedrag
 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.