de UITPAS

In het seizoen '21-'22 namen we afscheid van de Vriendenpas en stapten we mee in het verhaal van de UiTPAS, een digitale spaar- en voordelenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd, die op heel wat locaties in Vlaanderen geldig is.

Punten sparen, doe je door je UiTPAS te scannen bij een UiTPAS-zuil of UiTPAS-balie. Je spaart op je eigen tempo. Als je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit (bv. een voorstelling/cursus in CC Het Gasthuis) spaar je telkens 1 punt, tenzij anders aangegeven. Die punten worden op je profiel verzameld en vervolgens kan je ze omruilen tegen UiT-voordelen. Het idee achter de UiTPAS is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je voordeel! 

De UiTPAS kost eenmalig € 5 per persoon. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar kost een UiTPAS € 3. Je kan bij verschillende stadsdiensten terecht om deze aan te kopen.

Voor haar inwoners die het financieel moeilijk hebben, biedt de stad (onder specifieke voorwaarden) gratis een UiTPAS tegen kansentarief aan. Ze kunnen hiervoor terecht in het Sociaal Huis. De UiTPAS betaalt zichzelf van in het begin dubbel en dik terug: op het moment van de aankoop heb je al meteen recht op heel wat welkomstvoordelen. Waar wacht je dus nog op? De UiTPAS is dé kortingskaart voor je vrije tijd..

Meer info : www.aarschot.be/UITPAS  

UiTPAS-punten omruilen
Beschik je reeds over een UiTPAS en verzamelde je al UiTPAS-punten, dan kan je deze omwisselen voor een korting:
* vanaf 10 punten: €2,50 korting op een ticket (geldt niet voor  gastproducties)
* vanaf 20 punten: €5 korting op een ticket (idem)
Het omruilen van spaarpunten kan max. tot €5 korting bedragen per ticket!

Het ticketingsysteem van Ticketmatic biedt momenteel nog niet de mogelijkheid om de punten automatisch om te zetten in een korting. Wens je hiervan gebruik te maken, reserveer dan je tickets online, kies als betaalwijze voor een "overschrijving" en stuur vervolgens een mailtje naar tickets@hetgasthuis.be met de vraag om je UiTPAS-punten om te zetten in een korting.

 

bestel tickets
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Goed voor uw culturele gezondheid.